“Jullie hoofd staat er ook op”

Take a photo: vakantiefoto's door het hele gezin

Take a photo: vakantiefoto’s door het hele gezin

Op vakantie maken wij altijd veel foto’s, heel veel foto’s zelfs. Een paar weken na de vakantie zijn ze al verwerkt in een fotoboek. Deze vakantiefotoboeken zijn voor ons een dierbare herinnering aan onze vakanties. Onze tips en tucs zijn terug te vinden in de categorie ‘Fotografie’. Een plekje op dit blog om in de gaten te houden!

Zo’n 10 jaar geleden kochten we onze eerste digitale camera, inmiddels zijn we zo’n 5 camera’s verder. Op vakantie nemen we de spiegelreflex camera, de Olympus Pen en een oudere digitale camera mee. Daarnaast gebruik ik ook mijn iPhone5 als camera. Oftewel: 4 camera’s + 4 reisgenoten = heel veel foto’s.

We vinden het leuk om stadjes te bezoeken. Een van de dingen die we doen om het voor de kinderen leuk te houden, is het maken van foto’s. Om de beurt mogen ze de oude digitale camera gebruiken. Met camera in de hand kijken ze heel anders naar hun omgeving, ze letten ook op andere dingen dan wij: bloembakken, een poesje, een speelgoedwinkel. Ze leggen het allemaal vast. Ondertussen doen wij de stadswandeling.

Het leuke van fotograferende kinderen is dat je ook samen vaker op de foto staat. Hoewel…. je papa en mama volledig in beeld krijgen valt niet mee. Er werden heel wat foto’s gemaakt waarbij wij waren onthoofd. Na een paar dagen kregen we na elke foto standaard het volgende commentaar: “Jullie hoofd staat er ook op!”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s