Met z’n allen op vakantie én op de foto

Hebben jullie dat nu ook? Leuke vakantie gehad, veel foto’s gemaakt en dan ga je het fotoboek maken. Pas dan ontdek je dat er geen enkele foto is waar je met het complete gezin op staat. Beetje jammer. Een jaar later weer op vakantie, toevallig denk je er nu wel aan om een voorbijganger te vragen een gezinsfoto te maken. Eenmaal thuis ontdek je dat de foto toch niet helemaal scherp is, dat een van de gezinsleden de ogen dicht heeft (dat ben ik meestal) of dat jullie allemaal in de schaduw staan en de foto daardoor te donker is.

Ik heb de oplossing gevonden! De selfie-stok! De wat? Ja, een stok waar je je fototoestel of smartphone op kan bevestigen om van een iets grotere afstand een groeps-selfie te maken.

Een selfie met z'n zessen? Dat lukt makkelijk met de selfie-stok.

Een selfie met z’n zessen? Dat lukt makkelijk met de selfie-stok.

aanzicht selfie stok

En zo ziet dat eruit. Op de selfie-stok de iphone en met de Olympus Pen (die er ook op zou kunnen) een actie foto gemaakt.

Een paar weken geleden bestelde ik de selfie-stok. Tijdens de introductieperiode is de stok voor € 14,99 incl. verzendkosten te koop via de website. Tijdens een dagje Blijdorp hebben we de stok getest, hierbij gebruikte ik de app TimerCamera. Wij vinden het resultaat leuk én voor herhaling vatbaar.

Het gebruik van de selfie-stok leverde nogal wat hilariteit op onder een deel van onze vrienden en kennissen. Maakt me niets uit, wij hebben de komende vakantie foto’s met het hele gezin er op en dat is onbetaalbaar!

Ondertussen wacht ik geduldig op het moment dat de een na de ander ook een selfie-stok koopt. Wie is de eerstvolgende?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s